Faydasıçok Holding Has4commerce SAP Commerce Cloud projemiz canlıda!

Faydasıçok Holding bünyesinde vasıflı çelik ve boru dağıtım faaliyetlerini sürdüren Hascometal’de SAP Commerce Cloud projemizi canlıya aldık.

Bu proje ile Faydasıçok Holding sektöründe bir ilke imza attı ve hascometal.com’ da online sipariş dönemini başlattı.

Hascometal.com’a IDC’den Ödül

Demir çelik sektöründe öncü biri proje olan Has4commerce projesi ile hayata geçirilen e-ticaret sitesi hascometal.com, bilgi teknolojisi, telekomünikasyon ve tüketici teknolojisi pazarları için pazar bilgisi ve danışmanlık hizmetlerinin önde gelen küresel sağlayıcısı olan International Data Corporation (IDC) tarafından düzenlenen IDC CIO Awards 2021’de IDC Özel Ödülleri Kategorisi’nde ödüle layık görüldü.

Ödüllü bir projede yer almaktan dolayı gurur duyuyor, projede emeği geçen Faydasıçok Holding ve E-Commint ekiplerini tebrik ediyoruz.

Paylaş
E-Bülten Aboneliği

İlgili Yazılar

Çok kanallı e-ticaretin ve müşteri deneyiminin inceliklerini konuşmaya “Pazar Yerinde Satıştan Pazar Yeri Olmaya” serimizle başlıyoruz.Konuğumuz, E-COMMINT kurucusu ve CEO'su Kaan BingolKaan Bey’in e-ticaret ve müşteri deneyimi çözümleri alanında yıllara dayanan teknoloji ve süreç uzmanlığından yararlanmak için hemen sorularımızı sormaya başlıyoruz:
icon/mail-check

Teşekkürler

Kısa süre içinde bir e-posta alacaksınız.

info@e-commint.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.